Blog


Onze service

Onze service (4)

Drone workshop

vrijdag, 14 maart 2014 01:00

De drone wereld is onze expertise, hierdoor zijn wij op de hoogte van alle drone trends. Wat kunnen wij jou bieden op het gebied van workshops? Denk aan: demonstraties, het geven van presentaties of leren vliegen met een drone. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer…

Videobewerking

vrijdag, 14 maart 2014 01:00

Naast het verhuren van drones en filmen vanaf de grond moet het materiaal ook tot een video worden gemaakt. Onze krachtige computers zijn speciaal ontwikkeld voor het bewerken van 4K beelden. Zo maken wij flitsende video's van jouw beeldmateriaal!

Lees meer…

Grondvideo's

vrijdag, 14 maart 2014 01:00

Alleen een drone huren voor een drone luchtfilm is niet altijd gewenst, je wilt afwisseling in je video. Met onze spiegelreflex camera in combinatie met onze gimbal, de DJI Ronin, is het filmresultaat vanaf de grond net zo stabiel als met onze drone in de lucht!

Lees meer…

Drone huren

vrijdag, 14 maart 2014 01:00

Je wilt een drone huren? Met onze drone kunnen wij snel en gemakkelijk luchtvideo's maken. Filmen vanuit de lucht met een drone heeft eindeloos veel mogelijkheden, informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden om een drone te huren!

Lees meer…